YinYoga Room

Buiten Yin

Op mooie warme dagen om 17.30 als het voor jou goed voelt en op voldoende afstand van elkaar Yin op 't Buitenland. Daar waar natuur en Yin Yoga samensmelten, elkaar persoonlijk ont-moeten in verstilling. De pure zeelicht inademen omringd door sloten, rietkragen, knotwilgen en wilde bloemen.

Dankbaar maak ik juist in deze periode volop gebruik van dit aards paradijs van Luc en Karin. Gelegen in een prachtig natuurgebied, tussen Schagen en 't Zand aan de Korte Belkmerweg 34 A. Vanaf het Harm Vrielingpad 500 meter het land in. 't Buitenland beschikt over sanitaire voorzieningen. Wij volgen de hygiëne richtlijnen van het RIVM nauwkeurig en staan jou in aandacht dichterbij dan ooit.  

Niet voor niets één van de meest populaire yogastijlen van dit moment. Yin Yoga focust zich op het mobieler maken van onze gewrichten, stimuleert het lichaam intens en is tegelijkertijd rustgevend en ontspannend.

Voor wie? Yin Yoga is een rustige vorm van Hatha Yoga en daarom geschikt voor iedereen. Yin Yoga is ook geschikt voor mensen met klachten en aandoeningen, zoals bijvoorbeeld rugklachten, chronische reuma en fybromyalgie.

Meenemen? Omdat we de Yin op 't Buitenland in verstilling beleven is het aan te raden om zachte rekkende kleding in laagjes aan te doen en warme sokken en een warme shawl of deken mee te nemen. Daarnaast slechts een (yoga) handdoek, een yogamat of eventueel een wollen yogamat. Bolsters en meditatie kussens zijn hier niet aanwezig. Vergeet niet jezelf te beschermen tegen de zon!

Bij mooi weer ontvang je spontaan en uiterlijk in de ochtend een mailtje over een Yin op 't Buitenland Pop Up Class.

Aanmelding en betaling via https://www.eversports.nl/s/yin-yoga-room.