YinYoga Room

Secret Garden Yoga

Op mooie warme dagen alle lessen naar keuze binnen of buiten beleven. In de YIN YOGA ROOM studio met openslaande deuren of op het aansluitende grote terras van mijn YINHUIS op Loet 18. Daar waar natuur en Yoga samensmelten, elkaar persoonlijk ont-moeten in verstilling, omringd door diepe stadstuinen, fruitbomen en bloemen.

Yoga is als origami voor het lichaam. In de fysieke houdingen vouw je het lichaam in en uit, en creëer je een nieuwe container, een vat of een beker. Door pranayama, breathwork of conscious breathing vul je die beker met een elixer, met prana. En tijdens de meditatie neem je een slokje uit je gevulde beker. Je ontvangt het geschenk van jouw inspanningen.

Secret Garden Yin. Voor wie? Yin Yoga is een rustige vorm van Hatha Yoga en daarom geschikt voor iedereen. Yin Yoga is ook geschikt voor mensen met klachten en aandoeningen, zoals bijvoorbeeld rugklachten, chronische reuma en fybromyalgie.

Secret Garden Yang. Voor wie? De Jivamukti Spiritual Warrior Class en Katonah Yoga Inspired Classes zijn geschikt voor iedereen die ook wat aan zijn of haar kracht en conditie wil doen. Intermediates en beginners met een gevoel voor avontuur, speelsheid en enthousiasme zijn welkom!

Meenemen? Omdat je tijdens deze les zowel dynamische houdingen als stilstaande houdingen doet, is het aan te raden om zachte rekkende kleding in laagjes aan te doen en warme sokken en een warme shawl of deken mee te nemen. Daarnaast een (yoga) handdoek, een yogamat of eventueel een wollen yogamat. Vergeet niet jezelf te beschermen tegen de zon!


Live The Process

Sharing YIN in Schagen since 2018


'En de dag kwam, waarop het risico om strak gesloten te blijven als een knop pijnlijker was, dan het risico om vol tot bloei te komen'. ~ Anaïs Nin