YinYoga Room

Buiten Yoga

Drop In op 't Buitenland. Daar waar natuur en Yoga samensmelten, elkaar persoonlijk ont-moeten in verstilling. De pure zeelicht inademen omringd door sloten, rietkragen, knotwilgen en wilde bloemen. Dankbaar maak ik juist in deze periode volop gebruik van dit aards paradijs van Luc en Karin. Gelegen in een prachtig natuurgebied, tussen Schagen en 't Zand aan de Korte Belkmerweg 34 A. Vanaf het Harm Vrielingpad 500 meter het land in. 't Buitenland beschikt over sanitaire voorzieningen. Wij volgen de hygiëne richtlijnen van het RIVM nauwkeurig en staan jou in aandacht dichterbij dan ooit.  

Yoga is als origami voor het lichaam. In de fysieke houdingen vouw je het lichaam in en uit, en creëer je een nieuwe container, een vat of een beker. Door pranayama, breathwork of conscious breathing vul je die beker met een elixer, met prana. En tijdens de meditatie neem je een slokje uit je gevulde beker. Je ontvangt het geschenk van jouw inspanningen.

Voor wie? Op mooie warme dagen Yin op 't Buitenland. Yin Yoga is een rustige vorm van Hatha Yoga en daarom geschikt voor iedereen. Yin Yoga is ook geschikt voor mensen met klachten en aandoeningen, zoals bijvoorbeeld rugklachten, chronische reuma en fybromyalgie.

Voor wie? Als het weer het toelaat Yang op 't Buitenland. De Jivamukti Spiritual Warrior Class en Katonah Yoga Inspired Classes zijn geschikt voor iedereen die ook wat aan zijn of haar kracht en conditie wil doen. Intermediates en beginners met een gevoel voor avontuur, speelsheid en enthousiasme zijn welkom!  

Meenemen? Omdat je tijdens deze les zowel dynamische houdingen als stilstaande houdingen doet, is het aan te raden om zachte rekkende kleding in laagjes aan te doen en warme sokken en een warme shawl of deken mee te nemen. Daarnaast een (yoga) handdoek, een yogamat of eventueel een wollen yogamat. Bolsters en meditatie kussens zijn hier niet aanwezig. Vergeet niet jezelf te beschermen tegen de zon!


Love All, Serve All

Sharing YIN in Schagen since 2018


#thebodyasthehouse #findyourinnernature #travelingthemagicstaircase