YinYoga Room

Yin 3.3

Twee uur lang Yin 3.3 in het teken van alles wat jou jou maakt, jouw fysieke lichaam, jouw energetisch lichaam. Spiraliserende vormen. Afgestemd op jouw ritme. Met een wetmatigheid gelijk aan het zich steeds sneller uitdijende universum. Niets meer weten waardoor voelen en beleven jou laat verdiepen in de houdingen. Verdiepen tot voorbij de “vierde laag”. 

Jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam in Yin 3.3 uitnodigend laten aanraken door de harmonische effecten van de indrukwekkende en betoverende 50" Gongland Dark Water Gong, de helende werking van de Crystal Tones Crystal Singing Bowls, Conscious Breathing, Yin Yoga Assists en de kracht van de pure Essential Oils van Young Living. 

In deze magical Yin 3.3 gaan we verder dan alleen het op rek brengen van het bindweefsel. We gaan voorbij de materie. 3.3 in dezelfde houding met tussentijds navoelen, geeft een geweldige sensatie. De meest efficiënte verandering is herhaling. Herhaling maakt dat we gaan herinneren, dat we letterlijk contact kunnen maken met al onze lagen en met alles wat daarin opgeslagen ligt. De herinnering maakt dat we weer gaan herkennen dat we niet ons lichaam zijn. Iedere omschrijving doet te kort aan de beleving!

Een unieke kans om die houdingen in herhaling te beleven die bij jou het meeste raken of zelfs aanraken. Ik begeleid jou in jouw keuzes. Letterlijk contact maken met al jouw lagen en met alles wat daarin opgeslagen ligt.

Ons (levens)pad is niet gevormd door een rechte lijn maar heeft de vorm van een spiraal. Zo kom je steeds weer herkenning tegen van dat wat al eens eerder voorbij gekomen is in jouw leven. Elke keer weer iets duidelijker. Gedachten, patronen, overtuigingen, alles wat jou vormt in het nu. Werk aan jouw eigen thema!

Voor wie? De lessen zijn geschikt voor iedereen en met name zeer geschikt voor mensen met klachten. Daar waar een gewone Yin les zeer geschikt is voor zwangere vrouwen is de Magical Yin 3.3 helaas minder geschikt.

Meenemen? Omdat je tijdens deze les zowel dynamische houdingen als verstillende houdingen doet, is het aan te raden om zachte rekkende kleding in laagjes aan te doen en warme sokken en een warme shawl of deken mee te nemen. Daarnaast slechts een (yoga) handdoek of eventueel een wollen yogamat voor de liefhebber. Manduka Pro matten, bolsters en meditatiekussens zijn voor iedereen beschikbaar en liggen reeds klaar voor gebruik.

Na afloop sluiten we af met pure gemberthee en een gezonde zoetigheid.


Live The Process

Sharing YIN in Schagen since 2018


'En de dag kwam, waarop het risico om strak gesloten te blijven als een knop pijnlijker was, dan het risico om vol tot bloei te komen'. ~ Anaïs Nin