YinYoga Room

Savasana Concert

Een concert bijwonen deed je voorheen vooral staand of zittend. Tijdens een Savasana Concert kan het ook liggend. En dat blijkt écht een heel andere ervaring te zijn, luisteren naar live muziek terwijl je comfortabel languit op een yogamat ligt in Savasana, lijkhouding.

De ruimte waarin zo’n concert plaatsvindt is door deze opzet met een opvallend andere energie en met meer focus gevuld. De klanken lijken je daardoor vollediger te bereiken. Zo kun je je helemaal in de muziek onderdompelen. Wat een verademing! Niemand die er trouwens van opkijkt als je tussendoor een poosje in meditatiehouding gaat zitten of een andere liggende of zittende yogahouding aanneemt. Het mag allemaal.

Meenemen? Omdat je tijdens deze les stil ligt is het aan te raden om zachte rekkende kleding in laagjes aan te doen en warme sokken en een warme shawl of deken mee te nemen. Daarnaast slechts een (yoga) handdoek of eventueel een wollen yogamat voor de liefhebber. Manduka Pro matten, bolsters en meditatiekussens zijn voor iedereen beschikbaar en liggen reeds klaar voor gebruik.

Kosten? € 30,00. Na afloop sluiten we af met allerhande heerlijkheden. Je plaats is gereserveerd na aanmelding en ontvangst van de betaling. Aanmelding kan via info@yinyogaroom.com. Betaling kan bij Yin Yoga Room met pin of contant met gepast geld. Ook kan je het bedrag overmaken op de bankrekening van Yin Yoga Room NL72 RABO 0325 3574 20 onder vermelding van je naam en Savasana Concert.

Een geboekt evenement kun je tot 3 weken voor aanvang kosteloos annuleren. Daarna bedraagt annuleren 50% van het evenement tarief. Annuleer je binnen 1 week voor aanvang van de workshop, dan is het volledige bedrag verschuldigd.